Firma Neptune super sponsor!

 

De Stichting Sailing Kids is bijzonder verheugd dat de Firma Neptune Sailing Kids sponsort met 32 gloednieuwe matrassen voor de slaaphutten op onze driemaster De Vrijheid.
Het gesponsorde bedrag heeft een waarde van 13.000 euro!
Dit is voor ons een bijzonder welkom geschenk waardoor velen weer een stuk comfortabeler zullen slapen. Vanaf hier wensen wij iedereen dan ook namens Neptune een goede nachtrust aan boord!

Wilt U kinderen en ouders een onvergetelijke week bezorgen ?

Wilt U kinderen en ouders een onvergetelijke week bezorgen? Dat kan!
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en vraag naar de mogelijkheden !

Koop dit boek en steun Sailing Kids !

Mamma, die koe heeft een nummerbord!

Dit boekje, geschreven door Lesley Smit en geïllustreerd door Zoë van der Voort is een prietpraatboek met meer dan 500 grappige uitspraken van kinderen, 161 bladzijdes dik.
Het boekje is een leuk geschenk en te bestellen door € 9,95 over te maken op giro 6735451 t.n.v. W.D. Smit.
Vermeld s.v.p. duidelijk naam én adresgegevens, dan sturen we het boek zo snel mogelijk op.
De opbrengst komt ten goede aan Sailing Kids!
Meer info: Helen Smit, Gaffelhoek 43, 7546 MT Enschede.
Tel. 053-4776020 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit boek is zeer geschikt als cadeautje, voor uzelf, kraambezoek, verjaardag, als troost of voor in de wachtkamer van een praktijk.
Succes verzekerd!

Lees een voorproefje...

Loopgroep Manhattan: lopen voor de wind in de zeilen

Loopgroep Manhattan: Zij hebben besloten om dit keer een de Marathonloop in Bremen op 2 okt. 2011 te koppelen aan een goed doel, nl.: Sailing Kids. Om dit ook zichtbaar te maken lopen zij allemaal in Bremen in een aangepast “Sailing Kids Runnersshirt”.

Loopgroep Manhattan

Dit shirt is blauw en op de achterkant staat het logo van Sailing Kids met de tekst: “Ik loop voor wind in de zeilen!” Iedereen is druk bezig met sponsorgelden te werven voor Sailing Kids. Tijdens de duurlopen zien we bijna iedereen geld in de bus gooien. Lopers zijn ook privé bezig is met het werven van sponsors. Dat kan door vrienden, collega’s, bedrijven, etc. te benaderen.

Geweldig! kijk ook op www.loopgroepmanhattan.nl of www.marathon-in-bremen.de

Klaas Frans Boekschoten doneert 4080 euro!

Ter gelegenheid van de 55 ste verjaardag van Klaas Frans Boekschoten en de doping van hun nieuwe boot is een actie gehouden die 4080 euro opbracht.
De cheque is midden op het IJsselmeer overhandigd.
Dank jullie wel voor dit fantastische initiatief!

Sailing Kids ontvangt DAME donatie 2011

Mets2011Stichting Sailing Kids (SK) – een stichting uit Nederland die vaarvakanties organiseert voor ernstig zieke kinderen en hun gezinsleden – ontvangt de DAME (Design Award METS) donatie 2011. Het goede doel is door het METS Tentoonstellings Comité gekozen uit de zeven aanvragen die binnenkwamen na de oproep tot aanmelding.
SK  biedt gratis zesdaagse vakanties op het IJsselmeer en de Waddenzee aan boord van een gehuurde klipper of originele schoener. Naast de volledige catering en allerlei activiteiten op het schip waaruit de passagiers kunnen kiezen, vaart een volledig gekwalificeerd medisch team van vrijwilligers mee voor de zorg van de ernstig of chronisch zieke kinderen aan boord. Tot op heden hebben al zo'n 1200 mensen genoten van een vaartocht met de SK.
De stichting, die volledig wordt gefinancierd door sponsors en donaties, organiseert ook tochten voor chronisch zieken in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. Op die leeftijd voelen ze zich te oud om met hun ouders op vakantie te gaan, maar zijn ze nog te jong voor de meeste vakantiereizen voor chronisch zieken die worden aangeboden.

De DAME donatie, die bestaat uit het totaalbedrag aan inschrijfgelden voor de zeer gewilde DAME prijs voor innovatief ontworpen scheepsuitrusting en -toebehoren, wordt gebruikt voor de (gedeeltelijke) financiering van zeiltochten voor kinderen met gezinsleden en de vakanties voor jongeren.

"Met recht een waardig doel"

"We zijn bijzonder blij dat we zo'n waardig doel hebben gevonden voor de DAME donatie van dit jaar", aldus METS senior product manager, Irene Dros. "Sailing Kids biedt zieke kinderen en jongeren een unieke kans om te genieten van zeilen, met hun eigen gezinsleden of met gelijkgestemde jonge mensen. Iedereen kan heerlijk ontspannen in de wetenschap dat alles is geregeld en dat er gekwalificeerde zorgverleners aan bood zijn. Het zijn dan ook unieke vakanties die de deelnemers lang bijblijven."

Tot op heden heeft de DAME prijs elk jaar rond de €18.000 kunnen doneren aan goede doelen. Tot nu toe hebben vier goede doelen een schenking ontvangen: De Batavia Scheepswerf - Nederland, voor de bouw van een replicaschip, IFDS – Verenigd Koninkrijk, de internationale vereniging voor zeilen voor gehandicapten, AMREF, Flying doctors Afrika; en de Whisper Boat Building Academy (WBBA) in Zuid-Afrika, de enige botenbouwschool voor mensen met een handicap.

Oproep tot inschrijving. Exposanten die producten willen aanmelden voor de DAME 2011, worden uitgenodigd om de online aanvraag in te vullen op metstrade.com. Inschrijving is mogelijk van 24 juli tot

20 september 2011. Alle producten die voor de wedstrijd worden aangemeld, moeten worden getoond op METS of in het SuperYacht Pavilion (SYP) 2011. Bovendien moeten ze voldoen aan de standaardvereisten en -voorwaarden voor deelname.
METS en het SuperYacht Pavilion 2011 vinden plaats op 15-16-17 november 2011 in de RAI in Amsterdam.

*****

Over METS en het SuperYacht Pavilion.
METS, 's werelds grootste vakbeurs voor uitrustingen, materialen en systemen voor de internationale pleziervaart, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met de International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA). De vakbeurs richt zich op jachtbouwers, jachtontwerpers, reparateurs, distributeurs, dealers, groothandelaren, captains, jachthavenexploitanten en fabrikanten uit de hele wereld.

Het SuperYacht Pavilion is het centrale platform van de wereldwijde superjacht industrie en de beroemde 'beurs-in-een-beurs'' op METS.

Subcategorieën

  • Sponsorloop

    Alle informatie betreffende het Sponsorloop project 2011

U bevindt zich hier: Home Ik word Sponsor!