Tochten 2018 zijn bekend!

 
Met veel plezier maken we hierbij de tochten bekend voor 2018. Zie rechter kolom onder vaartochten 2018. Er is voor ieder wat wils en er zijn diverse nieuwe avontuurlijke tochten in de maak.

De finish van de Volvo Ocean Race vindt plaats in Scheveningen en daaromheen worden diverse leuke activiteiten georganiseerd, waar Sailing Kids deel van uit maakt. Hou Facebook en website in de gaten dit seizoen!
N.B. Het inschrijfformulier is beschikbaar
vanaf 6 februari

Met vriendelijke groet, Het Bestuur.

 

Serieus Verzoek Glazen Kroeg Delfzijl!

glazen kroegSERIEUS VERZOEK!
Vrijdag 29 december werden we hartelijk ontvangen door Gerda Huisman en Kevin Meertens en de stamgasten van Café Stad en Lande te Delfzijl. We zijn erg blij met hun leuke actie, waarbij Sailing Kids één van de goede doelen is!
Datum: 24 - 28 januari 2018
Locatie: Cafe slijterij Stad en Lande, Oude Schans 36, 9934 CS, Delfzijl.
Organisatie door: De Glazen Kroeg
Facebook: www.facebook.com/CafeSlijterijStadenLande

Het evenement:
In januari 2018 bestaat Café Slijterij Stad en Lande 250 jaar. Nadat het vroeger ook nog heeft gefungeerd als herberg onder de naam Het Wapen Van Stad en Lande staat het nou al jaaaaren bekend als gezellig bruin café. Om ons jubileum feestelijk te vieren hebben we besloten om ons rookhok om te bouwen tot glazen huis om Kevin er 5 dagen op te sluiten zonder eten of drinken net als bij 3fm Serious Request. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 2 goede doelen, waaronder de Stichting Sailing Kids.

Dit alles gaat gepaard met live uitzendingen vanuit De Glazen Kroeg en vele optredens van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er spullen geveild en acties ondernomen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zodra er meer informatie is zal dit op deze pagina bekend worden gemaakt. Wij hopen samen met jullie er een geweldig knalfeest van te maken en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze goed doelen.
Met vriendelijke groet, Team De Glazen Kroeg

delfzijlBeluister de CD op youtube en stem in de top 250!:

Barman Kevin zal als DJ plaatjes draaien op verzoek en er wordt de enige echte
STAD & LANDE TOP 250 samengesteld, waarbij iedereen op zijn of haar favoriet kan stemmen! (klik op de link)
Er is speciaal een CD ingezongen en uitgebracht, die je kunt beluisteren; https://youtu.be/T-Fi-dDTgq8
 

Fifty-One Club en Clouseau voor Sailing Kids

Krant_Koksijde

Ambassadeur Femke in actie voor Sailing Kids!
De Fifty-One Club Westkust viert dit jaar zijn 51ste verjaardag en wil dat op een bijzondere wijze vieren. Deze serviceclub verleent steun aan meerdere goede doelen en wil daar ook graag de aandacht op vestigen. Dat gebeurde ook tijdens het concert van Clouseau 30 in de Onze-Lieve-Vrouwe-ter-Duinenkerk in Koksijde.

Sailing Kids was ter plekke aanwezig om onze jeugd-ambassadeur Femke te supporten, aangezien zij voor de volle kerk een speech over Sailing Kids heeft gehouden. Wij zijn bere trots op haar!

Dank aan de Fifty-One Club Westkust en aan Femke en Ann van Oycke voor dit mooie evenement!

Bijna 30.000 euro Voor Sailing Kids!

cheque bios1We zijn dubbel blij gemaakt doordat de organisatie van de Drive In Bios Schiedam een cheque aan ons overhandigde van bijna
€ 20.000,-!! Daarnaast kregen wij nog een extra cheque van € 10.000,- Dit bedrag is voortgekomen uit bemiddeling van de Ladies met een fonds wat niet nader genoemd kan worden. Beide acties zijn tot stand gekomen door de Ladies van de Ladies Circle en de Heren van Ronde Tafel 46 Schiedam. Supertrots zijn wij op dit fantastische resultaat! Hiermee kan Sailing Kids maar liefst drie zeilweken organiseren voor gezinnen met chronisch en/of ernstig zieke kinderen.
Met dank aan de Sponsors: McDonald's Rotterdam Spaanse Polder NOLET'S Finest Gins S'DAM'esens design Facilicom Tak Invest Vink en Evag Roadrunner Koeriers Harry Hersbach Tools BV Mil Inspection Services Osprey EuropeHuisman Equipment Mercator-DaFruit Avezaat Staal IMTRANS B.V.Smile Licht En Geluid Utrecht BV Nard Kreber LVH Advocaten Fantastiko.nl - avontuurlijkzeilen.nl DA+Mooi van Saskia De Beurs eten & drinken HairImpressions Vockestaert Schaapskudde WILSO mannenmode Stedelijk Museum Schiedam Hosman Vins Lucas Drinkwinkel Personelity Fashion&Lifestyle RotjeknorknallenSchiedamsche Vrouwen Villa Zebra De Stokerij Alma BoerlandEuroscoop Schiedam JaWa Sport Theater aan de Schie LC04 Ronde Tafel 46

 

Sailing Kids & VOKK Dame Charity Award 2017!

Dame Charity Award 2017Vandaag in de Rai de Dame Charity Award 2017 in ontvangst mogen nemen samen met de VOKK (vereniging ouders kinderen met kanker)
Een fantastisch geldbedrag van €18.400,- wat we kunnen besteden aan de jongerentochten voor kinderen met kanker.

Met Maik Koster (voorzitter SSK) en Marielle Horst-Phessas (VOKK) uit handen van Sarah Westdijk (Rai/Metz Trade) 
Met speciale dank aan de indieners van de aanvraag; Eline Groot, Jaap den Hartogh en Theo Bakker.
Credits film; Thomas de Groot (montage), Christiaan Vermaas (voice over) Ludo Kwak (design)
Dank aan alle deelnemers aan de MetsTrade beurs die dit mogelijk hebben gemaakt.

Help mee met de Specsavers Steunt Actie!

Stichting Sailing Kids doet mee met #stichtingspecsaverssteunt!

Stemmen kan vanaf 23 november en zorgt voor een jaar lang donaties!

Sailing Kids doet mee met de goede doelen actie van specsavers in Zuid Holland. 
Doen jullie mee en stemmen jullie op ons? Zo kunnen wij weer bouwen aan een extra tocht voor 2018!

Zoek op: stichtingspecsaverssteunt en ga naar Zuid-Holland - Vlaardingen.

 

 

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws