Sailing Kids goes Volvo Ocean Race!


Eendracht 2018
Hallo allen, Er komt een bijzondere en unieke Sailing Kids tocht aan, waaraan zowel deelnemers, sponsors, vrijwilligers en donateurs aan kunnen deelnemen! Op donderdag 28 juni kun je kosteloos meevaren op de Eendracht van Rotterdam naar Scheveningen, waar we de schepen van de Volvo Ocean Race zullen begroeten en bekijken van dichtbij.
Aanmelden: Let op! Om mee te kunnen heb je een geldig paspoort of identiteitskaart nodig. De minimum leeftijd is 8 jaar. Het schip is helaas niet geschikt voor rolstoelen. Het vervoer terug vanuit Scheveningen moet je zelf regelen via openbaar vervoer of anderszins. Dit is een éénmalige en unieke kans om dit mee te maken, dus mis het niet en meld je aan via bijgaande link;

https://ssk1.typeform.com/to/EbAc7m
Er is plaats voor 70 passagiers. Toewijzing op volgorde van binnenkomst.

Het (opleiding) Zeilschip De Eendracht is niet zomaar een schip. De Eendracht is Nederlands grootste gaffeltopzeilschoener, ook wel driemastschoener genoemd. Het schip is bijna 60 meter lang, 13 meter breed en steekt 5 meter diep. De Eendracht valt in de A-klasse schepen. Ook wel Tall Ships genoemd; de grootste zeilschepen van de wereld. De Eendracht is gebouwd om met onervaren (jonge) mensen de zee op te gaan. Vandaar dat veiligheid voorop staat. Zo hoeft er bijvoorbeeld niet in de masten geklommen te worden. Alle zeilhandelingen vinden plaats vanaf het dek. Hierdoor kan iedereen mee, en ook leren zeilen.
Thuishaven is Rotterdam met als vaste ligplaats de Holland-Amerika kade bij Hotel New York waarvandaan De Eendracht de hele wereld over zeilt op bijzondere tochten.
Stimuleren, samenwerken, discipline, teamgeest en doorzettingsvermogen, Eendracht!
Lees alles over dit prachtige schip op de website van De Eendracht

Veel van onze deelnemers zijn bekend in Het Erasmus MC-Sophia. Dit is het grootste academische kinderziekenhuis van Nederland. Samenzorg: In het Sophia kinderziekenhuis staat de beste zorg voor het kind voorop. Dit betekent dat wij de nieuwste diagnostiek en behandeling combineren met aandacht voor iedere patiënt en zijn familie. Ieder kind is tenslotte onlosmakelijk verbonden met zijn gezin en elk gezin is uniek in zijn waarden en behoeften. Wij noemen deze gezins-geïntegreerde zorg: Samenzorg.

Het bestuur van Sailing Kids is dan ook bijzonder trots op deze prachtige samenwerking tussen de stichting Sailing Kids, Zeilschip De Eendracht en het Erasmus MC-Sophia.

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws Sailing Kids goes Volvo Ocean Race!