DeltaPort donatiefonds sponsor Sailing Kids!

groep 2e gezinstocht 2017
De 2e gezinstocht van 31 juli t/m 5 augustus was ook weer een bijzondere belevenis. Het was een stormachtige week met (te) veel wind af en toe, waardoor een bezoek aan de haven van Rotterdam uiteindelijk niet doorging. Maar dat was verder geen belemmering om er een prachtige week van te maken; Woensdag waren we druk met de verovering van een onbewoond eiland met wilde pony's, geen ontvangst voor de smartphones, dus gingen we back to basic; 
Krabben vangen met touwtjes en een kampvuur maken met je blote handen en wilde pony's om ons heen, hebben we de hele dag lekker buiten genoten, gevoetbald en afgesloten met het traditionele captains dinner en het foute gala met als kers op de taart karaoke en de viering van de verjaardag van moeder Jessyca!
Donderdag niet kunnen zeilen vanwege veel te harde wind, zijn we uiteindelijk beland in een subtropisch waterparadijs. De ouders werden betoverd door deze paradijselijke wereld en we aten met elkaar hier nog een lekker mosseltje na! Vol goede moed om de puzzel op te lossen, gingen de kinderen terug naar het schip, en plots was daar Nemo met zijn oranje leeuwinnen. Verzadigd en voldaan van de ijzerkoekjes gebakken door de chef en zijn kookmaatjes was er weer een fabeltastische avond voorbij! De nacht was er een met sterke verhalen om nooit te vergeten. Vrijdag deden we er nog een schepje bovenop met een spetterend einde waarin we allen de stoute schoenen aantrokken op de bonte avond! Deze tocht is mede mogelijk gemaakt door een donatie van het DeltaPort Donatiefonds!
U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws DeltaPort donatiefonds sponsor Sailing Kids!