Tamara Bleuel

Tamara
  • Tamara Bleuel
  • Positie: Coördinator deelnemers
  • Website: http://www.sailingkids.eu
  • Persoonlijke mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Deelnemers mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Email

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Tamara Bleuel en ik ben 27 jaar. Ik ben geboren in Vlissingen en ben nu zo’n 6 jaar woonachtig in Breda. Ik ben recent afgestudeerd aan de NHTV in Breda als vrijetijdsmanager met specialisatie Theme Park Management. Belevenissen creëren staat centraal in deze opleiding. Tijdens mijn studie heb ik mooie ervaringen mogen op doen in het werkveld. Met als mooiste ervaringen een stage bij Villa Pardoes en een afstudeerstage bij Sophia TV & Evenementen in het Erasmus MC-Sophia. Bij alle twee mijn oude stages help ik nog waar nodig met veel plezier. 

Een week Sailing Kids is voor mij een week waar gezinnen kunnen ontspannen en even ontsnappen aan alle hectiek thuis. De kinderen beleven samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes allerlei avonturen. Tijdens deze week worden er verschillende activiteiten georganiseerd en hebben de ouders (meer) tijd voor elkaar.
Dit wil er thuis wel eens bij inschieten met alle zorg en hectiek die het dagelijkse leven de gezinnen brengt. 


Vorig jaar ben ik vrijwilliger geworden bij Stichting Sailing Kids en mocht ik met twee zeiltochten mee. Daarnaast zet ik me graag in voor Sailing Kids op beurzen etc.
Ik ben trots en enorm dankbaar dat ik me nu als coördinator deelnemers mag inzetten voor Sailing Kids. Ik wil me inzetten voor de deelnemers en zorgen dat zij een zo onbezorgde vakantie kunnen beleven aan boord van één van onze schepen. Mijn doel is om iedereen met een glimlach aan boord te zien en om mooie herinneringen te maken. Een week om nooit te vergeten! 

Wie weet tot snel, 

Groetjes Tamara

Overige leden van de organisatie
U bevindt zich hier: Home Organisatie Tamara Bleuel