Claudia Koppers

  • Claudia Charita Koppers
  • Positie: Coördinator vrijwilligers
  • Website: http://www.sailingkids.eu
  • Persoonlijke mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Mail vrijwilligers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Email

Ahoy luitjes, mijn naam is Claudia Koppers.  Ik ben geboren in Hoorn als dochter van Amsterdamse ouders, in 2003 verhuisd naar Rotterdam om te studeren en te werken en nu al enkele jaren woonachtig in Schiedam.  

Ik werk vanaf 2003 als kinderverpleegkundige in het Sophia Kinderziekenhuis-ErasmusMC en ik heb hiermee mijn passie gevonden. Ik werk graag met (zieke) kinderen omdat zij het leven nemen zoals het is.  Mijn dag is geslaagd als ik een glimlach op hun gezicht heb kunnen toveren.  

Sinds 2015 ben ik vrijwilliger bij stichting Sailingkids. Toen ik in 2015 de crew en kinderen van een  Sailingkids-tocht ben komen begroeten in de haven van Hoorn, ben ik op het schip gebleven en heb ik mij aangesloten als vrijwilliger. Sinds 2017 heb ik de coördinatie over de vrijwilligers van Stichting Sailingkids. 

Door mijn ervaring als kinderverpleegkundige weet ik dat het niet altijd vanzelfsprekend is om als gezin of als (ziek) kind op vakantie te gaan. Stichting Sailingkids maakt het voor gezinnen en kinderen mogelijk om toch een weekje vakantie te vieren zonder telkens geconfronteerd te worden met ziekte en  de invloed hiervan in het (gezins)leven.  Dit is waarom ik de Stichting zo’n warm hart toedraag.  

Als coördinator vrijwilligers wil ik mij zodanig inzetten voor de vrijwilligers, dat zij hun kwaliteiten optimaal kunnen benutten en zich in kunnen zetten voor  Stichting Sailingkids. Ik vind het belangrijk dat ik goed bereikbaar ben voor de vrijwilligers en open sta voor hun ideeën.

Overige leden van de organisatie
U bevindt zich hier: Home Organisatie Claudia Koppers