Diva’s, dineren en doneren in de Hoop op d’Swarte Walvis

Rotary_zaandam_2016Speciaal voor Sailing Kids organiseert Rotary Club Zaandam op 10 maart een fundraising met Muziek en Diner: "Diva’s, dineren en doneren in de Hoop op d’Swarte Walvis". We wensen de organisatie veel succes!

Wie op 10 maart een tafel boekt in Restaurant de Hoop op d’Swarte Walvis krijgt er een fantastisch concert georganiseerd door Rotaryclub Zaandam bij gepresenteerd. Drie gelauwerde muzikale diva’s Kathinka Pasveer, Carolina Stam en Maite Tife brengen gedurende de  viergangen van het menu, meesterwerken van Bach ten gehore. Een unieke culinaire en culturele combinatie voor de Zaanstreek. Wat deze avond nog mooier maakt is dat tong en oren gestreeld worden speciaal voor het goede doel dat in het teken staat van Sailing Kids.

Rotary Club Zaandam nam het initiatief voor dit muzikale diner. Sinds twee jaar sponsort Rotary Club Zaandam d.m.v. verschillende fundraising acties een zeilreis voor 4 tot 6 Zaanse gezinnen met een chronisch ziek kind. Sailing Kids organiseert deze reizen met vrijwilligers. Doel is om niet alleen het zieke kind, maar het hele gezin een ontspannen vakantie te bezorgen. Op de schepen gaan artsen en verplegers mee om zorg uit handen te nemen.

Hoe meer hoe beter
Uiteraard is iedereen op 10 maart vanaf 18 uur welkom in het restaurant De Hoop op d’Swarte Walvis om aan te schuiven en te proosten op het goede doel. Alleen, met zijn tweeën of met een heel gezelschap, informeer naar de mogelijkheden bij Restaurant De Hoop op d’ Swarte Walvis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 075 616 56 29. Een couvert inclusief wijn en concert kost €95,-.

U kunt reserveren via Rotaryclub Zaandam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Restaurant De Hoop op d’ Swarte Walvis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 075 616 56 29.  Kijk hieronder verder voor de poster >>>

 

 

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws Diva’s, dineren en doneren in de Hoop op d’Swarte Walvis