Voor kinderen, door kinderen!

Michelle en Jennifer"Vóór kinderen, dóór kinderen!"

Afgelopen zomervakantie mochten Michelle en Jennifer, samen met hun moeder een week met vakantie. Een kleine week zeilden 5 gezinnen van De Kinderkliniek mee met de Stichting Sailing Kids. Sailing Kids biedt ernstig zieke en/of chronisch zieke kinderen de mogelijkheid om gratis met hun familie te genieten van een verzorgde vakantie. Dit fantastische uitje werd ook dit jaar weer aangeboden door verschillende donateurs, zowel particulieren, stichtingen, de Rotary Clubs van Almere en De Kinderkliniek.

Michelle en Jennifer hebben een fantastische vakantie gehad en gunnen ook andere kinderen zo’n fijne week. Ze begrijpen heel goed dat daar geld voor nodig is. Daarom hebben ze meegedaan aan de zwemvierdaagse van zwemvereniging Watervrienden Almere. Daarvóór zijn zij op zoek gegaan naar sponsoren; juffen en meesters, familie en vrienden vonden het een prachtig initiatief. Michelle en Jennifer hebben samen al zwemmend het prachtige bedrag van € 200,- opgehaald! Vol trots hebben zij op De Kinderkliniek hun bedrag afgegeven in de hoop dat volgend jaar andere kinderen ook een fijne vakantie zullen krijgen.

De Kinderkliniek en Sailing Kids zijn ontzettend blij met dit bedrag en willen Michelle en Jennifer hierbij hartelijk danken! http://www.watervriendenalmere.nl/