Vincent Verloop

  • Vincent Verloop
  • Positie: Bestuurslid - secretaris
  • Website: www.sailingkids.eu
  • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Twitter Facebook Email

Met veel plezier draag ik een steentje bij aan Sailing Kids omdat ik het enorm belangrijk vind dat mensen die het zwaar hebben af en toe eens het hoofd leeg kunnen maken, de zaken van de andere kant kunnen bekijken.

Op het water zijn en zeilen dóen dat met je. De wind laat je gedachten even wegwaaien. Je geniet van de rust. Het water zet alles in het ander perspectief.

Dat is wat ik iedereen gun, vooral gezinnen met een ziek kind: Met je kop in de wind de zorgen van thuis en ziekenhuis even op de kant laten. Het avontuur aan gaan en de dag leven zoals die komt, aan boord van Sailing Kids!

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Al vanaf mijn kinderjaren heb ik veel aan watersport gedaan, zeilen en windsurfen. Tegenwoordig ben ik vanaf het voorjaar tot het najaar wekelijks op het water te vinden, bij het wedstrijdzeilen.

Ik werk als consultant bij Centric Financial Consultancy, wat in de praktijk inhoudt dat ik bij verschillende organisaties projecten leid waarbij er iets veranderd of verbeterd moet worden.

In mijn werk ben ik altijd met mensen bezig, bij grote organisaties krijg je in je eentje weinig voor elkaar. Ik zorg er voor dat iedereen betrokken wordt als er iets groots neergezet moet worden.

Sailing Kids heeft ook veel mensen nodig: vrijwilligers, ambassadeurs, donateurs, sponsors et cetera.

Ik zal mijn ervaring en kracht inzetten om met Sailing Kids steeds meer mensen te kunnen laten genieten van zo’n mooie Sailing Kids zeiltocht! 

U bevindt zich hier: Home Organisatie Vincent Verloop