Sail Kampen komt er aan!

Dekatel is jarig en trakteert!

Van 18 t/m 21 april wordt de jubileum editie van dit grootse zeilevenement gehouden in de haven van Kampen. Sailing Kids zal hierbij prominent aanwezig zijn. Dus noteer het in je agenda en kom gezellig langs! En goed nieuws voor de vrijwilligers: We houden dan ook het VRIJWILLIGERS WEEKEND! Er zijn optredens van Jan Smit, Jannes, De Dijk en nog vele andere artiesten.

Mocht je alvast de sfeer aan boord willen proeven, dan raden we je aan om De Vrijheid te bezoeken op Sail Kampen. Geniet van een recreatieve tocht van 1 uur. Deze tochten worden u aangeboden door onze sponsor Dekatel. Schrijf je nu alvast in via een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘recreatietocht Sail Kampen’. Vergeet dan niet hierbij de dag en de tijd te vermelden waarop je mee wilt varen. Er is slechts beperkt plaats. Deelname op volgorde van binnenkomst. Consumpties aan boord zijn voor eigen rekening, wat ten goede komt aan de stichting. Kijk bij vaartochten 2014 voor de juiste data en tijden van deze tochten. 

 

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws Sail Kampen komt er aan!