Steun de Stichting Sailing Kids!

Wilt u de stichting Sailing Kids financieel ondersteunen? Maak dan gebruik van één van onderstaande opties. De tochten organiseren wij kosteloos voor de deelnemers, maar om een zeiltocht mogelijk te maken is toch elke keer een aanzienlijk bedrag en inspanning van de stichting nodig. Als sponsor of donateur bent u daarbij onmisbaar als lid van de crew.

Kosteloos storten. Wilt u een bedrag storten dat u heeft ingezameld tijdens een actie? Stort deze dan zelf direct op onze bankrekening nr. via de Rabobank, IBAN nr: NL19RABO0133042197 tnv. Stichting Sailing Kids, o.v.v. uw actie. Dat is gratis en zo blijft er meer over voor de zeiltochten. Doneren via de betaalmodules kost altijd een klein percentage.

Word lid van de Crew. Wilt u ons permanent steunen en het mogelijk maken dat we meer kinderen en gezinnen laten genieten van één van onze welverdiende zeilvakanties? Wordt dan lid van de crew en vaste donateur voor een klein bedrag per maand, kwartaal of jaar. Gebruik daarvoor de SEPA module met doorlopende machtiging via de onderstaande Doneer nu! knop.

De online betaalmodule. Diverse handige betaalmogelijkheden zijn beschikbaar via onze online betaalmodule. Zo is het mogelijk om te betalen via iDeal, Sepa, Creditcard, PayPal, Sofortbanking en 0900-helpons. Ook is er de optie om een schenking cadeau te doen door middel van een Kado-online / DoneerBON

doneer knop groen

Via schenking, erfenis of nalatenschap. Het ook mogelijk een schenking te doen d.m.v. een erfenis of nalatenschap. Wilt u meer weten over schenkingen en testamenten, dan kunt u ook de testament test doen op www.testamenttest.nl of direkt naar de goede doelen pagina van Sailing Kids gaan: hier.

Via periodieke schenking. Een periodieke schenking/gift is een structurele gift aan een goed doel met ANBI status, die schriftelijk is vastgelegd in een schenkings- overeenkomst. De looptijd van deze overeenkomst is minimaal vijf jaar. Het grote voordeel voor u is dat uw gift volledig aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen en u dus een deel van uw gift terugontvangt van de Belastingdienst. Giften die niet schriftelijk zijn vastgelegd als periodieke schenking/gift zijn niet of slechts voor een klein deel aftrekbaar. Door de schenking schriftelijk vast te leggen, kunt u dus meer geld overhouden aan uw jaarlijkse schenkingen, of meer schenken zonder dat het u meer kost. Het belastingvoordeel is afhankelijk van uw inkomen, het inkomen van uw fiscale partner en de leeftijd van u beiden. Dit voordeel kan wel oplopen tot 52%.
De voordelen voor de goede doelen zijn dat zij met uw structurele steun vertrouwen en financiële middelen krijgen om hun doelstellingen te bereiken. Schenkt u uw belastingvoordeel mee dan kan het goede doel op een groter bedrag rekenen terwijl u hiervoor niet meer hoeft te betalen.
Hoe regel ik een periodieke schenking? Wilt u een bestaande donatie omzetten of wilt u direct een goed doel steunen met een periodieke schenking dan heeft u een schenkings overeenkomst nodig. Deze kunt u downloaden als pdf via deze link: schenkingsovereenkomst. Uitleg kunt u vinden op de pagina van de belastingdienst hierover: Klik hier.

Welke manier u ook kiest, uw gift komt in alle gevallen direct ten goede aan de Stichting Sailing Kids en de kinderen en gezinnen die met ons meevaren.

Bij voorbaat dank en met nautische groet,

Het bestuur van de Stichting Sailing Kids.

anbiDe Stichting Sailing Kids is
aangemerkt 
als ANBI instelling
bij de belastingdienst, 
een gift
aan de Stichting Sailing Kids
is dus 
fiscaal aftrekbaar.
Voor meer info klik hier

U bevindt zich hier: Home Ja, ik wil doneren!