Hoe meld ik mij aan?

Hoe meld ik mij aan als deelnemer aan één van de Sailing Kids zeiltochten?

LEES EERST DE TEKST HIERONDER VOLLEDIG ÈN GOED DOOR,
VÓÓRDAT JE HET ONLINE FORMULIER GAAT INVULLEN!!

Je kunt je ALLEEN online aanmelden door het invullen van het online deelnemers > AANMELDINGS FORMULIER < (klik op de link) Lees de tekst hieronder even geheel door, zodat alles duidelijk is, en vul dan pas het online formulier in.
 
LEEFTIJDSGRENZEN: binnen welke leeftijdscategorie kun je je aanmelden?
Gezinstochten: voor lichamelijk ernstig en/of chronisch zieke kinderen van 4 t/m 18 jaar, samen met ouders, broertjes en zusjes.
Jongerentochten: voor lichamelijk ernstig en/of chronisch zieke jongeren van 14 t/m 24 jaar (bikkeltocht)
 
ROLSTOELGEBRUIK: Het gebruik van een rolstoel is slechts beperkt mogelijk aan boord, hoewel dit verschilt per schip waarmee gevaren wordt. Over het algemeen is een sta-functie wel een minimum vereiste, bijvoorbeeld nodig bij douchen of toilet gebruik. We hebben altijd zelf rolstoelen mee aan boord voor uitstapjes aan wal. Aan boord is de ruimte redelijk beperkt tot het middendek en benedendeks rond de tafels. Elektrische rolstoelen kunnen helaas niet mee, vanwege het gewicht en het moeilijk van- en aan boord gaan hiermee. Wel zijn er plannen om in de nabije toekomst dagtochten aan te bieden op een speciaal voor rolstoelers toegankelijk en daarvoor ingericht schip. In geval van twijfel ivm deelname, neem dan altijd contact op met het bedrijfsbureau van Sailing Kids per mail of telefonisch.
 
Tips voor het invullen: Vul het formulier volledig in. Alle vakjes waar een sterretje (*) staat zijn verplicht, en kunnen daarom niet leeg gelaten worden. Kun je niks invullen, zet er dan Geen of Nvt in (niet van toepassing) in, anders kan het formulier niet worden verzonden. Hou je zorgpas bij de hand.
NB. Adblockers en spamfilters of firewalls kunnen ook het verzenden van het formulier bemoeilijken, dus let hier op en schakel ze desnoods even tijdelijk uit.
 
N.B. Alléén voor de deelnemers aan de Sophia Jongeren tocht: Vergeet niet je patiënten nummer in te vullen op het formulier, onder het kopje bijzonderheden!

Het is voor ons belangrijk om een goed beeld te krijgen van de deelnemers die meevaren: leeftijd, ziektebeeld, medicijngebruik en andere relevante bijzonderheden. Dit kan eveneens van belang zijn voor de begeleidende familieleden. Daarom verzoeken wij u vriendelijk het formulier zo compleet mogelijk en naar waarheid in te vullen. Dit betreft ook verzekeringgegevens, huisarts en medicijnen, dieet en allergieën.

Belangrijk: Op het formulier moet worden aangegeven naar welke zeiltocht de voorkeur uitgaat. De beschikbare weken en datums staan in het online formulier en kunt u ook vinden onder de rubriek Vaartochten+jaartal in het menu aan de rechterkant op de website.
Schrijf niet tegelijk in op meerdere tochten, alleen de eerste telt mee. Je kunt wel in het formulier aangeven of je ook beschikbaar bent in een andere periode dan de tocht van jouw voorkeur.

Daarnaast is voor ons handig om te weten of er onder de deelnemers volwassenen zijn die eerder gezeild hebben en die, waar nodig, een handje kunnen en willen helpen. Indien er geen of te weinig hulp of ervaring aanwezig is zetten wij extra vrijwilligers in. De gegevens zullen door onze teamleden met de nodige privacy worden behandeld.

Hoe verloopt de procedure na aanmelding? > Lees verder!

Nadat een verzoek voor deelname aan een van de Sailing Kids tochten is binnengekomen wordt bekeken of er voor uw familie een reservering kan plaatsvinden. Indien dat het geval is wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
Het kan echter enige tijd duren voordat U iets hoort van ons.

U zult begrijpen dat dit gelet op de beschikbare plaatsen, een ingewikkelde puzzel is. Teams en groepen moeten zorgvuldig worden samengesteld, er moet rekening gehouden worden met de beschikbare hutten (hutverdeling) de ziekte beelden van de deelnemers, het schip, volgorde van binnenkomst etc.

In ieder geval wordt uw deelname aan een van de Sailing Kids tochten zo spoedig mogelijk bevestigd.
Indien u niet geplaatst kunt worden wordt dit ook aan u gemeld. U blijft desgewenst wel op de reservelijst voor dit seizoen staan. Dat houd in, dat, in het geval er een deelnemer uitvalt, u gebeld kunt worden om alsnog mee te gaan. Dit gebeurd meestal vlak voor vertrek van de tocht. Mogelijk kunt u daar rekening mee houden.

Ongeveer twee/drie weken voorafgaand aan de zeilweek, ontvangen alle deelnemers een boarding-brief met praktische informatie (wat je moet meenemen, vertrek- en aankomsttijd etc.).

Mocht u vragen hebben, dan kunt u bij voorkeur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen naar het secretariaat, of bellen met 06-34388308 (tijdens kantooruren)

Deelnemers Aanmeldings Formulier

U bevindt zich hier: Home Deelnemer Hoe meld ik mij aan?