Hoe meld ik mij aan?

Hoe meld ik mij aan als deelnemer aan één van de Sailing Kids zeiltochten?

Je kunt je ALLEEN online aanmelden door het invullen van het Deelnemers > Aanmeldings Formulier. < (klik op de link) Lees dit eerst even geheel door, zodat alles duidelijk is, en vul dan het online formulier in.
 
LEEFTIJDSGRENZEN: binnen welke leeftijdscategorie kun je je aanmelden?
Gezinstochten: voor lichamelijk ernstig en/of chronisch zieke kinderen van 4 t/m 18 jaar, samen met ouders, broertjes en zusjes.
Jongerentochten: voor lichamelijk ernstig en/of chronisch zieke jongeren van 14 t/m 24 jaar (bikkeltocht)
 
Tips voor het invullen: Vul het formulier volledig in. Alle vakjes waar een sterretje (*) staat zijn verplicht, en kunnen daarom niet leeg gelaten worden. Kun je niks invullen, zet er dan Geen of Nvt in (niet van toepassing) in, anders kan het formulier niet worden verzonden. Hou je zorgpas bij de hand.
NB. Adblockers en spamfilters of firewalls kunnen ook het verzenden van het formulier bemoeilijken, dus let hier op en schakel ze desnoods even tijdelijk uit.
 
N.B. Alléén voor de deelnemers aan de Sophia Jongeren tocht: Vergeet niet je patiënten nummer in te vullen op het formulier, onder het kopje bijzonderheden!

Het is voor ons belangrijk om een goed beeld te krijgen van de deelnemers die meevaren: leeftijd, ziektebeeld, medicijngebruik en andere relevante bijzonderheden. Dit kan eveneens van belang zijn voor de begeleidende familieleden. Daarom verzoeken wij u vriendelijk het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Dit betreft ook verzekeringgegevens, huisarts en medicijnen, dieet en allergieën.

Belangrijk: Op het formulier moet ook worden aangegeven naar welke zeiltocht de voorkeur uitgaat. De beschikbare weken en datums staan in het online formulier en kunt u vinden onder de rubriek Vaartochten+jaartal in het menu aan de rechterkant op de website.

Daarnaast is voor ons handig om te weten of er onder de deelnemers volwassenen zijn die eerder gezeild hebben en die, waar nodig, een handje kunnen en willen helpen. Indien er geen of te weinig hulp of ervaring aanwezig is zetten wij extra vrijwilligers in. De gegevens zullen door onze teamleden met de nodige privacy worden behandeld.

Hoe verloopt de procedure na aanmelding?

Nadat een verzoek voor deelname aan een van de Sailing Kids tochten is binnengekomen wordt bekeken of er voor uw familie een reservering kan plaatsvinden. Indien dat het geval is wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Doorgaans zal dit echter niet het geval zijn. U zult begrijpen dat dit gelet op de beschikbare plaatsen een mooie puzzel is. Teams en groepen moeten zorgvuldig worden samengesteld. Hou er dus rekening mee, dat dit enige tijd kan duren.

In ieder geval wordt uw deelname aan een van de Sailing Kids tochten zo spoedig mogelijk bevestigd. Indien u niet geplaatst kunt worden wordt dit ook aan u gemeld. U blijft desgewenst wel op de reservelijst voor dit seizoen staan. Dat houd in, dat, in het geval er een deelnemer uitvalt, u gebeld kunt worden om alsnog mee te gaan. Dit gebeurd meestal vlak voor vertrek van de tocht. Mogelijk kunt u daar rekening mee houden.

Ongeveer twee/drie weken voorafgaand aan de zeilweek, ontvangen alle deelnemers een boarding-brief met praktische informatie (wat je moet meenemen, vertrek- en aankomsttijd etc.).

Mocht u vragen hebben, dan kunt u bij voorkeur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen naar het secretariaat, of bellen met 06-34388308 (tijdens kantooruren)

Deelnemers Aanmeldings Formulier

U bevindt zich hier: Home Deelnemer Hoe meld ik mij aan?