Enthousiast geworden?

Steun ons dan via één van onderstaande mogelijkheden:

De Stichting Sailing Kids organiseert haar activiteiten belangeloos en maakt hiervoor gebruik van donaties en giften van zowel particulieren als bedrijven. Hieronder geven we een aantal mogelijkheden aan, waarmee u ons zou kunnen steunen;

Optie 1:
Organiseer zelf een benefietconcert, sponsorloop, zeilwedstrijd, schoolaktie, kunstveiling of een ander eigen initiatief om de stichting te steunen. Ideeën hiervoor zijn altijd welkom en worden ook door ons (indien mogelijk) actief ondersteunt. Informatie en promotiemateriaal kunt u gratis aanvragen bij ons kantoor via; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres: Stichting Sailing Kids, Rozenlaan 75, 3135XN, Vlaardingen. Telefoon: 06-34388308

Optie 2:
Doe een éénmalige schenking op Bankrekening 1330.42.197 ten name van de Stichting Sailing Kids (onder vermelding van uw n.a.w. gegevens).
Voor schenkingen vanuit het buitenland:
IBAN: NL19RABO0133042197
BIC: RABONL2U

Optie 3:
Word Sponsor van de Stichting Sailing Kids. Sponsors krijgen een eervolle vermelding op de website en kunnen een bord of vlag aan boord van één van de schepen plaatsen. Sponsoring hoeft niet alleen in geld maar kan ook in de vorm van een dienst of materialen of het ter beschikking stellen van een faciliteit. Neem hiervoor bij voorkeur contact op met ons kantoor via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: Stichting Sailing Kids, Rozenlaan 75, 3135XN, Vlaardingen. Telefoon: 06-34388308

Optie 4:
Schrijf je bij ons in als donateur en machtig de Stichting Sailing Kids om periodiek een bedrag naar ons over te maken. Je kunt dit geheel zelf regelen via onze vernieuwde betaalmodule, die u hier kunt vinden.

Welke optie u ook kiest, de Stichting Sailing Kids staat er garant voor dat uw geld goed wordt besteed.

U bevindt zich hier: Home Sponsors Enthousiast geworden?